1. Klubfoglalkozás: Megalapítottuk a jelnyelvklubot!

Írta: Orosz Mihály on . Beküldve: Események

Beszélő kezek Nyíregyházán című projektünk keretében jelnyelvesek klubját alapítottunk 2015. április 25-én. A klubot azok a volt tanfolyami hallgatóink hívták életre, akik az egyesület keretei között tanulták meg az egységesített magyar jelnyelvet valamilyen szinten, azóta is használják környezetükben, segítenek embertársainkon.

A klub célja emiatt kettős: gyakorlási és továbbképzési lehetőséget szeretnénk teremteni a klub keretein belül a jelnyelvet ismerőknek, újabb oktatások szervezésével megnyitjuk a lehetőséget a jelentkezők felé a jelnyelv tanulására, illetve kapcsolatépítés alakulhat ki a siket és a halló emberek között közös programokkal. A klubban előadásokon kívül gyakorlati foglalkozások lesznek, közösen készítjük el az országban egyedülállóan az első jelnyelves turisztikai DVD-t, ami megyénk nevezetességeit próbálja megmutatni úgy, hogy közben segíti az idegenvezetők munkáját, a turisztikai vállalkozások munkáját. 

 

Sok feladatunk lesz a klubban, ehhez várunk mindenkit, akik szeretnének egy vidám, kreatív csapathoz tartozni miközben észrevétlenül tanulnak, sajátítanak el hasznos tananyagokat. 

A klubhoz folyamatosan lehet csatlakozni, a klubban való részvétel, a programok, illetve a klub honlapjára való regisztráció is ingyenes!

 

Kapcsolódó link: klubszabályzat

UK betting sites, view information for Sign Up Bonuses at bookmakers