Pályázati felhívás

Írta: Orosz Mihály on . Beküldve: Események

Az Együtt Egymásért Kelet-Magyarországon Egyesület alapszintű (A1 és A2) egységesített magyar jelnyelv ingyenes tanfolyamára való részvételhez pályázatot hirdet. A tanfolyam a Nemzeti Együttműködési Alap által támogatott „Beszélők kezek Nyíregyházán” (NEA-TF-15-SZ-0056 azonosító számmal ellátott) projektje keretében kerül megrendezésre.

---> JELENTKEZÉS <---

 

A pályázók köre:

Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében élő befejezett 8 általános iskolai végzettséggel rendelkező természetes személyek.

Pályázati feltételek:

  1. Pályázni az egyesület által üzemeltetett honlapokon elérhető online pályázati űrlapon keresztül lehet. Ezek elérhetősége: http://www.egymasert.com vagy http://www.jelnyelvklub.hu
  2. Csak online (internetes felületen beküldött) pályázatok kerülnek elbírálásra.
  3. A pályázati online űrlapon minden mező kitöltése kötelező!
  4. Valós adatokat ad meg a pályázó, melyet nyilatkozatával jóváhagy.
  5. Kedvező elbírálás esetén a pályázó vállalja, hogy a tanfolyam végzéséhez szükséges tanfolyami anyagot megvásárolja, vállalja a tanfolyam végén a vizsgát és vizsgaköltségét. Ennek összes költsége 5.000,- Ft, melyről az egyesület számlát állít ki.

Pályázati határidő:

2015. november 10.

Az ingyenes tanfolyamot összesen 10 fő veheti igénybe!

A pályázók elbírálása, értesítése, egyéb információ:

Valamennyi érvényes pályázati űrlapot az egyesület elnöke és a tanfolyam oktatói értékelnek. Az értékelés során 10 pályázót választanak ki, mint potenciális résztvevőt, illetve 5 pályázót, mint tartalék jelentkezőt. A pályázók értesítése a pályázati űrlapon megadott telefonszámon és e-mail címen történik.

A tanfolyam megkezdése előtt a nyertes pályázóval képzési megállapodást köt az egyesület.

A tartalék jelentkezők értesítése csak abban az esetben történik, ha a 10 nyertes közül valamelyik elérhetetlen, nem kezdi meg a tanfolyamot, illetve visszalép a tanfolyamon való részvételtől.

A tanfolyam az egyesület székhelyén Nyíregyháza, Belső körút 31. szám alatt kerül megrendezésre heti 1 alkalommal, alkalmanként 2 órában.

A pályázattal kapcsolatban információ kérhető az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

UK betting sites, view information for Sign Up Bonuses at bookmakers