Pályázati felhívás

Írta: Stankóczi László on . Beküldve: Események

Az Együtt Egymásért Kelet-Magyarországon Egyesület és a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Polgárőr Szövetség "Jelnyelvoktatás és jelnyelvi kommunikátorok segítése nyíregyházi polgárőr szervezeteknek" című projektje keretében megvalósuló ingyenes jelnyelv tanfolyamára való részvételhez pályázatot hirdet. A tanfolyam a Nemzeti Együttműködési alap által támogatott (NEA-TF-17-SZ-0076)

PÁLYÁZATI ŰRLAP IDE KATTINTVA ÉRHETŐ EL!

Pályázhatnak Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében élő befejezett 8 általános iskolai végzettséggel rendelkező természetes személyek, akik Nyíregyházán és közigazgatási határán belül polgárőrségnek tagja. Pályázhat továbbá az, aki tevékenységével, támogatásával hozzájárul a polgárőrség munkájához, valamint olyan személy, aki érdeklődik a jelnyelv tanulás iránt, ezzel a tudással kívánja fejleszteni képességeit családjában, lakókörnyezetében, munkahelyén. 

Pályázni az egyesület által üzemeltetett honlapon elérhető online pályázati űrlapon keresztül lehet. A pályázati űrlapot IDE KATTINTVA érheti el!

Csak az online, (internetes felületen beküldött) pályázatok kerülnek elbírálásra. 

Pályázati határidő: 2018. február 04.

Az ingyenes képzést 30 fő veheti igénybe!

Valamennyi érvényes pályázati űrlapot az egyesület elnöke és  tanfolyam oktatói értékelnek. Az értékelés során 30 pályázót választanak ki, mint potenciális résztvevőt, illetve 5 pályázót, mint tartalék jelentkezőt. A pályázók értesítése a pályázati űrlapon megadott telefonszámon és e-mail címen történik. A tanfolyam megkezdése előtt a nyertes pályázóval képzési megállapodást köt az egyesület. A tartalék jelentkezők értesítése csak abban az esetben történik, ha a 30 nyertes közül valamelyik elérhetetlen, nem kezdi meg a tanfolyamot, illetve visszalép a tanfolyami részvételtől.

A tanfolyam helyszínéről és az első alkalom kezdési időpontjáról a nyertesek értesítésekor adunk tájékoztatást. 

A pályázattal kapcsolatban információ kérhető az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

 

UK betting sites, view information for Sign Up Bonuses at bookmakers