Elérhetőség

Jelnyelvklub
az Együtt Egymásért Kelet-Magyarországon Egyesület jelnyelvtanfolyamának portálja tanulóknak.

Együtt Egymásért Kelet-Magyarországon Egyesület
Székhely: 4501 Kemecse, Mikszáth Kálmán utca 41. sz.
Telefonszám: +36203658767
Tanfolyami vezető telefonszáma: +36204898998
E-mail: jelnyelvklub@egymasert.com

Az egyesület személyes jelenléttel járó és távoktatás rendszerű jelnyelvtanfolyamokat tart és rendszeresen rendez. Ennek részvételi feltételeiről figyelje ezt a honlapunkat, vagy kérhet információt e-mail-ben!

Felnőttképzési nyilvántartási számunk: 1951/2011-560000138-2011

SZERZŐI JOGOK

Azzal, hogy belép a jelnyelvklub.hu valamely oldalára, elfogadja az alábbi feltételeket, még abban az esetben is, ha nem regisztrált felhasználója, előfizetője a rendszer egyik szolgáltatásának sem.

Az oldalon megjelent teljes tartalom – beleértve annak felépítését, a leírásokat, dokumentációkat és felhasználási feltételeket, adatvédelmi tájékioztatót és jelen szerzői jogi leírásokat – az Együtt Egymásért Kelet-Magyarország (továbbiakban: szerző) szellemi tulajdonát képezik, és szerzői jogvédelem alatt állnak. A weblap tartalmának engedély nélküli felhasználása, másolása, publikálása tilos. Az oldalon található tartalomból csak abban az esetben lehet szabadon idézni egy – egy részletet, amennyiben ehhez a szerző írásban hozzájárult, valamint a cikk írója a forrásban feltünteti a jelnyelvklub.hu webcímet. A lap tartalmának bizonyos részeit – kizárólag saját felhasználás céljából – elmentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult a lap így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára. Az oldalak bármely részére hivakozás helyezhető el más online tartalomban előzetes kérés nélkül. A linkelés megszüntetését azonban oldalunkhoz nem méltó körülmények esetén bármikor kérhetjük. A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A szerző követleheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.

A jelnyelvklub.hu oldal egészének vagy egy részének, technikai megoldásainak, ötleteinek, szövegeinek és a jelnyelv oktatáshoz kapcsolódó anyagainak másolása tilos és jogellenes a szerzői jogra és a szellemi alkotásra vonatkozó szabályok alapján. Ezeken felül a programforrások visszafejtése, adatbázis felépítés elemzése, külső programból történő manipulálása szigorúan tilos.

Az Együtt Egymásért Kelet-Magyarországon Egyesület fentiek megsértése esetén, közjegyző által / jogi képviselő által hitelesített bizonyítékok alapján, jogi úton lép fel minden esetben.

Támogatónk: